Често поставувани прашања

Како да го формулирам прашањето?

Во полето Прашање, впишете го проблемот за кој барате решение.

Во полето Опис, опишете го детално проблемот. Напишете што сѐ сте пробале за да го решите проблемот за другите членови не ви ги предложат решенијата кои не би функционирале. Внесете ги сите информации што ги поседувате во врска со проблемот, за другите членови да можат да разберат за што точно станува збор и да ви помогнат да го решите проблемот.