up 2 down
Пред три недели нарачав неколку работи од алиекспрес, без опција да ја следам пратката. Истата требаше да стигне до сега, всушност така пишува на нивниот сајт.

Ме интересира каде можам да проверам на интернет дали пратката е пристигната во Македонија а да не треба да одам лично во пошта.

1 Одговор

up 1 down

Доколку ја имаш шифрата за следење на пратката можеш да провериш на официјалната страна на Македонска пошта преку следниов линк: https://www.posta.com.mk/TrackTrace/

Напиши твој одговор