up 1 down
Знам дека постои ЈСП возен ред апликација за андроид, па ме интересира дали ја има истата и за iPhone или барем некоја слична која има прецизен распоред. Според ривјуата на плеј стор ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tdelev.jsp ) гледам дека е одлично изработена и повеќето корисници се задоволни

1 Одговор

up 1 down

За жал ја нема истата апликација за iphone, но затоа можеш да ја симнеш официјалната апликација на ЈСП од ејпл стор https://apps.apple.com/us/app/јсп-во-движење/id1282186321 

Напиши твој одговор