up 1 down

Ме интересира кои други платежни процесори за онлајн продажба постојат во македонија освен касис и колкав процент на провизија земаат за секоја трансакција. 

1 Одговор

up 0 down

Јас ги знам Ki-Pay: https://www.ki-pay.mk/KiPay 

Напиши твој одговор