up 0 down

Инсталирав неколку плагини кои ми се неопходни за сајтот и после тоа почна споро да се вчитува. Ме интересира дали има начин да го забрзам сајтот или ќе мора да ослободам од некои плагини.

0 Одговори

Напиши твој одговор