up 0 down

Дали постои некоја страница каде што може да се провери на кој износ те има пријавено работодавецот?
Евентуално контакт телефон каде што може да ти дадат таква информација, а да не е морално идење на лице место. 

1 Одговор

up 0 down

Тоа што е на декларацијата стигнува на трансакциската, а на таа е пријавен нето плата, а другите придонеси во Социјално може да се праша колку е платено.

Напиши твој одговор