up 0 down

Дали знаете некој што има земено субвенции за ПВЦ прозорци од Министерство за економија од претходните години, дали и ваквите “големи прозорци” како на сликата се субвенционираат или само класични прозорци (знаете на какви мислам).

 • Сте заборавиле да ја ставите сликата Дарко пред 9 месеци
 • 1 Одговор

  up 0 down

  Од официјалниот сајт на Министерство за Економија, субвенциите важат за:

  ...алуминиумски и ПВЦ, предвидува субвенции до 50 отсто од потрошените средства, но не повеќе од 25.000 денари.

  На следниов линк можеш да ги видиш лицата кои што добиле субвенции за ПВЦ прозорци.

  Напиши твој одговор