up 1 down

Постои ли опција за електронско известување на закажан термин, пример преку СМС порака или електронска пошта? 

Како да направам подесување да ми стигаат вакви нотификации, и евентуално како да ги исклучам по потреба? 

 

 

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

Доколку на Вашиот телефонски број не сакате да добивате СМС известување за закажан преглед потребно е да испратите порака со содржина  STOP SMS  или SMS STOP на телефонскиот број 144 194. 

Во тој случај нема да добивате известувања за потсетување за закажаните прегледи или за евентуално презакажување на термините за преглед. 

Обнови Коментирај

Напиши твој одговор