up 0 down

Апсолутно никако не можам да го најдам докторот што ми е потребен ниту по сектор ниту по институцијата каде што работи. 

Како можам да стапам во контакт со Мој Термин да им укажам на ова? 

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

Ова се податоците кои што успеав да ги пронајдам, се надевам дека се во функција и ќе ви бидат од корист, повелете: 

Министерство за здравство

50-та Дивизија бр.14

1000 Скопје

Тел: (02) 15 444

email: mojtermin@zdravstvo.gov.mk

skype name: mojtermin   

Обнови Коментирај

Напиши твој одговор