up 0 down

Има негде каде што можам да поднесам и пријавам евентуална рекламација на производ купен во Анхоч додека е сеуште под гаранција?   

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

За било каква забелешка или рекламација во врска со испорачаните производи можете да ги исконтактирате или на некои од телефоните 02/329-66-55; 02/329 01 55; или преку e-mail на: infocentar@anhoch.com. Враќањето на производите или средствата се врши според веќе утврдената политика на испорака и условите/правилата на користење.  

Напиши твој одговор