up 0 down

Колку би чинело испорака на производ купен кај нив за други градови освен Скопје? 

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

Доставата е бесплатна за сума на нарачката поголема од 1500 ден. Во спротивно се наплаќа 135 ден. за испорака во Скопје, и 165 ден. за населени места надвор од Скопје. 

Напиши твој одговор