up 0 down

За колку време пристигаат пратките надвор од Скопје? Стигаат во главната пошта на градот или на лична адреса? 

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

Нарачките со адреса на достава во Скопје, во најголем број од случаите пристигнуваат во рок од 3 часа, доколку нарачката е процесирана до 11 часот истиот ден, доставата ќе се одложи доколку производот го нема во магацин. Доколку адресата на достава е друг град / населено место, надвор од Скопје, рокот на испорака е 24 часа, за малите населени места испораката може да се оддолжи. За време на празници и неработни денови не се врши испорака. 

Напиши твој одговор