up 1 down

Може да ми кажете Техномаркетот што е кај Градски Парк дали работи во недела, и кое е работното време? 

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

Работно време:

  • Понеделник - Петок 09:00 до 17:00   
  • Сабота 09:00 до 14:00ч

Сепак, повелете контакти за да проверите за сигурно:

Телефон: 02-3088-000

Е-маил:info@tehnomarket.com.mk

Обнови Коментирај

Напиши твој одговор