up 1 down

Преку апликацијата Мој Воздух имаше еден дел Пријави Загадувач со контакти по општини и искрено редовно го користев, кај видев веднаш пријавував. Во меѓувреме го сменив мобилниот телефон, на друг оперативен систем ми е сега, и овој дел од апликацијата повеќе не ми е достапен. 

Како и каде да пријавам загадувач со контакти по градови, или уште поубаво и по општини ако знае некој? 

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 2 down

Здраво, јас сум Горјан креаторот на МојВоздух.

Тој дел се уште го има во менито на апликацијата под наслов "Броеви за пријава".

Директно линкот е: https://mojvozduh.eu/projects/prijavizagaduvac?ref=app

Обнови Коментирај

Напиши твој одговор