up 0 down

Кој ја има осмислено и реализирано идејата за Мој Воздух апликацијата? Некој стартап претпоставувам, но дали е профитабилен бизнис план? 

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 2 down

Зад апликацијата сум јас како единец претприемач :) 

Обнови Коментирај

Напиши твој одговор