up 0 down

Имав закажано мој термин но не го откажав и не отидов, дали може да ме казнат?

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 1 down

Нема да те казнат во никој случај. Мој Термин може да имаат некој интерен систем каде што чуваат кој колку пати не се појавил на закажаниот термин и во случај таа бројка да биде голема, да ти стават некакви рестрикции.

Со оглед на тоа во каква држава живееме, не верувам дека некој од мој термин се грижи за тоа кој се појавил а кој не, така што не би требала да се грижиш.

Од друга страна, мислам дека мој термин нема да работи до декември 2020 поради корона вирусот.

Обнови Коментирај

Напиши твој одговор