up 0 down

Имаме имотен лист на кој го пишува дедо ми кој е починат со корисничко право.

Прашањето ми е како може да се стекнат неговите деца со право на сопственост доколку немаат тапии, договори ? 

Обнови Коментирај

0 Одговори

Напиши твој одговор