up 0 down

Ми треба листа на сите ИТ фирми што се регистрирани во Македонија. Дали воопшто постои такво нешто?

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

It.mk имаат индекс на фирми но е далеку од целосна.

Обнови Коментирај

Напиши твој одговор