up 0 down

Ме интересира како функционира системот на lyoness и колку пари месечно можам да заработам. Слушнав дека треба да го препорачаш на пријатели за да имаш некаков ќар, бидејки се работело за некаква си пирамидална шема, но не ми е многу јасно.

Обнови Коментирај

0 Одговори

Напиши твој одговор