up 1 down

Бидејки се соочуваме со пандемијава, за колку време стигнаат пратки од aliexpress и дали воопшто стигаат.

Обнови Коментирај

3 Одговори

up 1 down

Нема некоја разлика во времетраењето, можеби една недела плус, на праимер ако предходно стигнале за три недели, сега би стигнале за 4 недели. Проблем со пратките имаше додека пандемијата беше во подем во Кина.

Обнови Коментирај
up 0 down

Јас имав нарачано од aliexpress пред извесно време два продукти, едниот ми стигна за месец дена, другиот за месец ипол, така што неможеш да бараш некоја логика. Може да се случи и воопшто да не ти стигне, во тој случај или ќе ти пратат нов или ќе ти вратат пари.

Обнови Коментирај
up -1 down

Od Kina pratkata idi do Skopje na Aerodrom za 7 dena a znaeme kolku e golema drzavata nivna i seto odi od aerodrom preku Hong Kong a od Skopje do drugite gradovi ke dojdi za mesec ili dva meseci,znaci nasava posta e katastrofa ne rabotat voopsto kako sto treba.Dali ima drugi posti vo Makedonija preku koi pobrzo bi idele kupenite proizvodi online od Kina od Wish ili Aliexpress?

Обнови Коментирај
  • Обнови
    На ова прашање можат да се даваат само одговори, доколку сакате да прашате нешто креирајте ново прашање. Горан пред 1 година
  • Напиши твој одговор