up 0 down

Пред да ја стават забраната за летање купив карта преку WizzAir и после месец дена парите ми ги вратија во кредити наместо на сметка. Како можам да ги искористам овие кредити бидејќи сакам да купам нова авионска карта.

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

Постапката е сосема идентична, односно избираш рута и датум, потоа детали за багаж, и кога ќе дојдеш до делот за плаќање ќе ти даде опција да избереш дали да платиш со картичка или со кредитите од твојот акаунт.

Обнови Коментирај

Напиши твој одговор