up 0 down

Сакам да се префрлам на Телекабел бидејќи имаат одлични пакети и во компарација со другите компании имаат најефтини цени. Ме интересира дали има добра мрежна покриеност низ цела држава или ги имаат истите проблеми како што ги имаше VIP/A1 на времето.

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

Телекабел ја користи мрежата на Телеком, така што секаде каде што покрива Телеком би требало да има и мрежа на Телекабел.

Обнови Коментирај

Напиши твој одговор