up 0 down

Аплицирав на една позиција за правник, и на маил ми стигна известување за полагање на исти за државен службеник. Во што се состои испитот, дали се полага само писмено, усно или и двете. Исто така ме интересира дали има пропратни испити кои мора да се полагаат, бидејќи слушнав дека скоро секој треба да полага испит за компјутерска писменост. Пробав да добијам одговор од агенција за администрација но неуспешно.

Обнови Коментирај

0 Одговори

Напиши твој одговор