up 0 down

Каде можам да ги најдам тестовите за возачка дозвола? За некој месец ќе треба да земам часови за возачка дозвола, па сакам уште сега да почнам да ги учам тестовите.

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

На следниов линк ги имаш сите прашања http://mvr.gov.mk/vozacka-testovi/mkd/prasanja_MK.htm

Овде ги имаш сите прашања со точни одговори http://mvr.gov.mk/vozacka-testovi/Testovi-so-tocni-odgovori/mk/prasanjaMK.htm

А на следниов линк имаш симулацијата на системот за електронскo полагање на писмениот дел од возачкиот испит http://etest.amsm.mk/

Обнови Коментирај

Напиши твој одговор