up 0 down

Работам на еден проект за кој ќе ми треба соработка со карго фирма за испорака низ целава држава. Сакам да изберам фирма која нуди квалитетна услуга со нормални цени. Би ја вклучил и македонска пошта бидејки немам никакво искуство со пратки по пошта.

Обнови Коментирај

0 Одговори

Напиши твој одговор