up 0 down

Би сакала доколку некој земал кредит од ваков тип да ми објасни од искуство низ што се поминал и дали воопшто одобруваат иако имаат напишани услови сепак би била благодарна доколку некој сподели искуство.

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

Лично не сум аплицирал на овој проект но имам две другарки што аплицираа и добија кредит без врски. Едната од нив доби неповратен кредит од 5000 евра (отвори салон за убавина) со услов да ги потроши на инвентар и опремување (столици, компјутери, маси итн). Другата аплицираше баш за истиот тип на кредит - самовработување со кредитирање.

Накратко, имаш голема шанса да добиеш кредит доколку имаш уредна документација, без разлика каков бизнис сакаш да започнеш.

Обнови Коментирај
  • Обнови
    Vi blagodàram mn za odgovorot medjutoa me interesiraa bash tie raboti okolu dokumentacija dali ima skrieni nesta na koisto treba da se vnimava da ne bide radi sitnica ne odobrile kolku vreme trae procedurata i sl :) ubav den Liljana Nikolovski повеќе од 1 година
  • Напиши твој одговор