up 0 down

Kolku vreme trae sudska postapka

Обнови Коментирај

1 Одговор

up 0 down

Не разбрав што сакате да кажете со зборот мавање? Во секој случај ова се решава со адвокат. Консултација е околу 1000 денари па понатака ќе ви каже како да постапите.

Обнови Коментирај

Напиши твој одговор