up 0 down

На 5 јули се исполнува услов за пензионирање со полни 64 години старост и 39 год и 9 месеци стаж .А на 1 Септември исполнува 40 год стаж.Дали би влијаеле тие 3 месеци во висината на пензијата.Ви благодарам

 

Обнови Коментирај

0 Одговори

Напиши твој одговор