Прашања означени со ознака Adobe Illustrator

Adobe Illustrator е компјутерска програма произведена од компанијата Adobe создадена во 1985 година која спаѓа во групата на програми за обработка на векторска графика.
0 0 Гласови
1 1 Одговор
199 199 Прегледи