Прашања означени со ознака AliExpress

AliExpress е една од најпознатите интернет продавници со седиште во Кина, која е во сопственост на групацијата AliBaba. Започна со работа во 2010 година,  и е составена од мали бизниси во Кина кои нудат производи на меѓународни купувачи преку Интернет.
1 1 Глас
3 3 Одговори
1097 1097 Прегледи