Прашања означени со ознака CSS

CSS (англиски Cascading Style Sheet) е компјутерски јазик кој се користи за опис на презентација на HTML документ, односно диригира како HTML елементите треба да бидат прикажани во прелистувачот.
0 0 Гласови
1 1 Одговор
187 187 Прегледи