Прашања означени со ознака Мој ДДВ

Мој ДДВ е проект на владата на РМ за повраток на 15% данок од платениот ДДВ. Проектот вклучува мобилна и декстоп апликација преку која се скенираат фискалните сметки.
2 2 Гласови
1 1 Одговор
1034 1034 Прегледи
1 1 Глас
1 1 Одговор
1010 1010 Прегледи
1 1 Глас
1 1 Одговор
920 920 Прегледи