Прашања означени со ознака Техномаркет

Техномаркет претставува малопродажен ланец за техника кој на регионално ниво датира уште од 1997 година. Првата продавница со овој брeнд е отворена на македонскиот пазар во 2003 година.
1 1 Глас
1 1 Одговор
1323 1323 Прегледи
0 0 Гласови
1 1 Одговор
1001 1001 Прегледи