Прашања означени со ознака Wizz Air

Wizz Air е нискобуџетна унгарска авиокомпанија со седиште во Будимпешта која опслужува многу градови низ Европа, како и некои дестинации во Северна Африка и Блискиот исток.
0 0 Гласови
1 1 Одговор
695 695 Прегледи
2 2 Гласови
1 1 Одговор
3018 3018 Прегледи

Wizz Air дозволен багаж

повеќе од 2 години Wizz Air.mk
3 3 Гласови
1 1 Одговор
1648 1648 Прегледи